Eddie Alvarez backar Conor McGregor – tror han knockar Justin Gaethje

✔ Alvarez säger Gaethje har en chans men....

Den före detta mästaren Eddie Alvarez har delat bur med både Conor McGregor och Justin Gaethje. “The Underground King” Alvarez har därmed en unik insikt i hur en eventuell match mellan McGregor och Gaethje skulle utspela sig.

I en intervju med The Score så säger Alvarez att han tror att McGregor skulle besegra Gaethje. Inte nog med det, han tror att “The Notorious” även skulle avsluta Gaethje, något som Alvarez själv lyckades med i december 2017.

 – Jag tror det skulle sluta med en knockout (för McGregor). Jag hade möjligheten att landa ganska många slag på Gaethje och även Dustin (Poirier) fick chansen att boxas med honom.

Alvarez tror att Gaethje har en chans att vinna, men att tillvägagångssättet med största sannolikhet inte kommer att vara en väg Gaethje väljer.

 – Om jag trodde att Justin skulle ta ned Conor McGregor och trycka honom mot buren som Khabib, då skulle jag nog säga: “Justin har en väldigt stor chans att vinna”. Men jag tror att det kommer sluta ståendes och där finns alldeles för många misstag som Justin kan komma att göra. Conor skulle dra nytta av dem.


Relaterat: Conor McGregor DÖDSHOTAR Justin Gaethje – efter pappa-kommentarerna


Conor McGregor vs Justin Gaethje?

Trots att Gaethje står på tur för att möta lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov så har McGregor lyckats hypa up en match mellan sig själv och Gaethje istället.

Efter att ha besegrat Tony Ferguson under UFC 249 så vann Gaethje interimbältet i lättvikt och förlängde sin vinstsvit till fyra raka avslut.

Med den rådande pandemin och Khabibs pappa i dåligt skick är det dock svårt att veta när “The Eagle” kommer att återvända till tävlan.

 

Vill du se McGregor vs Gaethje?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara