Eddie Alvarez får nobben av Nate Diaz: “Jävla tönt, du har förändrats”

✅ Diaz vill inte möta Alvarez på grund av titelförlusten ✅ Får stark kritik

Den före detta mästaren Eddie Alvarez var redo att välkomna Nate Diaz tillbaka till oktagonen när det stod klart att Stockton-fightern var redo för en comeback. Han fick dock nobben då en av deras gemensamma vänner skickade ett meddelande till Alvarez och avslöjade att Diaz inte var intresserad av matchen för att Alvarez förlorat mot Conor McGregor.

“Du har förändrats”

Alvarez kommer just nu från en av karriärens tuffaste matcher då han besegrade Justin “The Highlight” Gaethje via TKO i början av december.

Han återvände därmed till vinstkolumnen efter en titelförlust mot McGregor i november 2016 och en kontroversiell match mot Dustin Poirier som ogiltigförklarades efter att Alvarez landat otillåtna knän.

Trots det hårda matchen mot Gaethje så var Alvarez redo att möta Diaz men nu ser det ut som att stämningen förändrats mellan de två kämparna.

I två inlägg på social medier avslöjade Alvarez att han fått nobben och anledningen föll inte den före detta mästaren i smaken:

Diaz förlorade mot McGregor sist

Diaz har inte varit i buren sedan han förlorade ett domslut mot McGregor i augusti 2016. Sedan dess har det varit relativt tyst kring Diaz den yngre.

För några dagar sedan avslöjade dock Diaz att han siktade på en comeback och det dröjde inte länge innan UFCs president Dana White uttalade sig och sade att han skulle erbjuda honom en match direkt.

Det är ännu oklart vem Diaz kommer att möta i sin retur men två namn har redan uteslutits av White.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Eddie AlvarezSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]