SKRÄLL! Eddie Alvarez förlorar ONE-debuten i första ronden!

✅ UFC-stjärnan avslutad via teknisk knockout! ✅ Se hela matchen här!

Nyligen fick vi se den tidigare UFC – och Bellator-mästaren Eddie Alvarez göra sin debut i den asiatiska topporganisationen ONE Championship. Många såg nog en vinst som given – men resultatet kom att lämna många förvånade.

Alvarez, som rankas som en av världens allra bästa lättviktare, ställdes mot ryssen Timofey Nastyukhin i den första kvartsfinalen i organisationens lättviktsturnering. Och det var Nastyukhin som säkrade vinsten – redan i den första ronden.

Nastyukhin prickade Alvarez med en klockren höger som blev början till slutet och domaren klev emellan vid 4:05 i rond 1. Se avslutet nedan (via Twitter):

Se ONE Championship: A New Era live, eller spola tillbaka för att se hela matchen mellan Alvarez och Nastyukhin i videon ovan!

Officiellt resultat: Timofey Nastyukhin besegrade Eddie Alvarez via TKO (slag) – Rond 1, 4:05.


RELATERAT: Demetrious Johnson vinner ONE-debuten – avslutar med tight giljotin!


 

Kategorier
Eddie AlvarezONE ChampionshipSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara