Efter all otur – grapplingexperten Ryan Hall tillbaka för ny UFC-match!

✔"Trollkarlen" har fyra raka vinster i UFC! ✔ Besegrade BJ Penn via submission!

Efter cirka ett och ett halvt års frånvaro och minst tre inställda matcher är amerikanen Ryan “The Wizard” Hall tillbaka i UFC – och kommer ta sig an den stigande georgiske stjärnan Ilia Topuria! Fjäderviktsmatchen kommer att äga rum under UFC 264 den tionde Juli och rapporterades först av georgiska Adjara Sport.

I dagsläget har ytterligare två matcher rapporterats för galan. Ett flugviktsmöte mellan Jessica Eye och Jennifer Maia, dessutom möts Jerome Rivera och Zhalgas Zhumagulov i samma viktklass. Det finns ingen huvudmatch annonserad för tillfället.


HETAST JUST NU


Den bästa grapplern i divisionen?

Hall har länge varit en meriterad och erfaren utövare av brasiliansk jujutsu (BJJ). Har har vunnit ett stort antal medaljer, varav minst tio guld, i stora grapplingtävlingar som ADCC och World Jiu-Jitsu Chanpionships.

Amerikanen gjorde MMA-debut i april 2006 och förlorade via domslut mot Eddie Fyvie – sedan dess är han obesegrad.

Efter fyra raka segrar kom Hall med i den 22:a säsongen av The Ultimate Fighter. Trots en poängförlust i semifinal fick Hall avancera till final efter att Saul Rogers tvingats dra sig ur turneringen på grund av visumproblem.

Hall besegrade Artem Lobov via domslut i finalen och vann TUF 22. Därefter besegrade “The Wizard” veteranen Gray Maynard och fick sedan en match mot den forne UFC-mästaren BJ Penn. Hall behövde knappt tre minuter för att låsa ut Penn med en Heel Hook i den första ronden på UFC 232.

Sist han var aktuell var i juli 2019 där Hall besegrade Darren Elkins via domslut. Sedan dess har Hall haft tre matcher inställda av diverse anledningar som skador och covid-19.

Topuria tillhör den unga generation av fighters från Georgien som tagit UFC med storm. Giga Chikadze och svenske Guram Kutateladze är några av de som slagit igenom på sistone.

Topuria är obesegrad med tio raka segrar och har hittills gått från klarhet till klarhet.

Han har nu två raka segrar i UFC och besegrade senast Damon Jackson via teknisk knockout i den första ronden.

Vem vinner: Ryan Hall eller Ilia Topuria?

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...