Rick "The Gladiator" Glenn - Foto: Sean Porkorny-USA TODAY Sports

Efter att ha förstört Gavin Tucker får nu Rick Glenn rankat motstånd

Det kommer nu rapporter om att den före detta WSOF-mästaren Rick Glenn kommer att delta under UFC 219.

Det ser ut som att UFC 219 kommer få ytterligare ett tillskott i form av en spännande match mellan den före detta WSOF-mästaren Rick Glenn och den #14-rankade Myles Jury.

Har 36 vinster emellan sig

Det är Las Vegas Review-Journal som kommer med avslöjandet och de pekar på UFC-representanter som källor till sina nyheter.

”Fury” Jury återvände senast till vinstkolumnen i april 2017 då han avslutade Mike De La Torre via TKO i första ronden. Vinsten bröt hans förlustsvit på två raka som kom mot Donald Cerrone och Charles Oliveira under 2015.

Glenn må ha förlorat sin UFC-debut mot Evan Dunham men han har sedan dess tagit hem två vinster i buren och i hans senaste match mot Gavin Tucker så bjöd han på en enorm prestation där han fullkomligen körde över Tucker. Matchen lämnade Tucker med ett antal ansiktsfrakturer och skapade ramaskri i MMA-världen.

Emellan sig har Jury och Glenn gått 43 matcher och vunnit 36 av dem. Ingen av dem har blivit knockad under sin professionella karriär.

Relaterad läsning:

 

Ta en titt på matchkortet!

Vem tror du vinner mellan Jury och Glenn?

 

Betta på Alexander Gustafsson vs. Jon Jones hos Ohmbet - Bäst odds på Alex hittar du här!
Kategorier
Rykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Omröstning

Jon Jones vs. Alexander Gustafsson är bokad och klar för UFC 232! Vem vinner?

Visa resultat

Loading ... Loading ...