Ray Borg drar sig ur
Conor McGregor attackerar en buss under en mediedag inför UFC 223. Foto via UFC

Efter bussattacken: Conor McGregors lagkamrat bokad för match

✅Väntar fortfarande på straff ✅Är 0-1 i sin professionella karriär

Den före detta lättviktsmästaren Conor McGregor ställde minst sagt till med bekymmer då han inför UFC 223 kom att attackera en buss under mediadagen. Han var dock inte ensam i attacken men endast en av hans lagkamrater kom att dras inför rätta: Straight Blast Gym-fightern Cian Cowley. Nu kommer det uppgifter om att Cowley skrivit kontrakt med Brave Combat Federation för att delta under Brave 13 den 9 juni.


Dana White: UFC straffar inte McGregor förrän domstolen har sagt sitt


Är 0-1 i sin MMA-karriär

“The Warrior” Cowley är inte lika framgångsrik i sin karriär som sin lagkamrat McGregor då han än så länge endast gått en match som slutade i en submission-förlust för den irländska lättviktaren.

I juni kommer Cowley att ställas mot Daniel Olejniczak som i sin tur har ett samlat matchfacit på 2-1 och en oavgjord match. Både Olejniczak och Cowley har i sin senaste match tävlat för BAMMA.

Brave 13 kommer att bjuda på en titelmatch mellan mästaren Stephen Loman som tar sig an ännu en SBG-fighter i Frans “The Black Mamba” Mlambo. I den delade huvudmatch kommer fansen att få se den före detta UFC-fightern Norman Parke ryka ihop med Myles Price i en trerondare.

Även ex-UFC-fighter Charlie Ward var inblandad i attacken och bokades också in inför en match efter incidenten. Ward kommer att delta under Bellator 200 den 25 maj på organisationens prelims.

Kategorier
Rykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...