Efter den inställda matchen – Tim Elliott får obesegrat motstånd

Efter två inställda matcher får nu Tim Elliott ännu en utmanare.

Det har varit några snäva svängar för Tim Elliott den senaste tiden. Han skulle egentligen ha mött Justin Scoggins under UFC on FOX 26 men efter att Scoggins drog sig ur på grund av en ryggskada så matchades Elliott istället med nykomlingen Pietro Menga som inte klarade av att väga in inför mötet. Nu har Elliott ännu en motståndare.

Möter obesegrade Mark De La Rosa

Efter att det stod klart att Menga inte skulle klara av matchvikten så fick Elliott chansen att ta 10 % från Mengas grundlön och ändå ta matchen, något han dock vägrade.

Elliott kom sedan att bli kritiserad efter att han gått ut på sociala medier och sagt att han ville ha både sin grundlön och sin vinstlön efter den inställda matchen.

Trots att han inte fick som han ville så står det nu klart att Elliott istället fått en ny motståndare. Elliott bad UFC att matcha honom mot en fighter som aldrig missat vikten eller ställt in en match och han kommer nu att möta Mark De La Rosa.

De La Rosa är gift med UFC-fightern Montana De La Rosa som vann sin UFC-debut i början av året via submission. När Mark gör sin debut kommer det att markera första gången som ett gift par tävlar i UFC samtidigt.

Har avslutat sex av sina nio vinster

“Bumblebee” De La Rosa gjorde sin professionella MMA-debut i 2014 och har sedan dess radat upp nio vinster varav han avslutat sex.

Han har just nu två raka avslut via submission.

 

Kolla in matchkortet inför UFC 219

Tror du De La Rosa tar hem det?

 

Kategorier
Senaste NyttTim Elliot

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...