Efter fem raka förluster förlorar Angela Magaña sitt UFC-kontrakt

Angela Magaña förlorar sitt UFC-kontrakt efter att ha förlorat fem raka matcher varav tre var i UFC.

Angela Magaña lyckades tyvärr inte att vara lika framgångsrik i buren som hon var på att skapa tumult på sociala medier. Den 34-åriga kämpen förlorade i helgen sin femte raka match och kunde idag avslöja att UFC valt att avsluta sitt samarbete med henne.

Blev slagen av “Cyborg”

Magaña dök först upp i The Ultimate Fighter 20 där hon åkte ut i sin första match. Hon kom ändå att få en chans i UFC men förlorade mot Tecia Torres i sin debut. Därefter följde en submission-förlust mot Michelle Waterson och under helgens UFC 218 förlorade hon via TKO mot Amanda Cooper.

Av sina fem förluster, varav tre var i UFC, så var det dock “Her Majesty” Magañas upptåg utanför buren som fick mest uppmärksamhet. Under UFC Fighter’s Retreat i maj så hamnade hon i ett bråk med Cristiane “Cyborg” Justino som eskalerade till den punkt att Magaña blev slagen i ansiktet.

På Twitter säger “Her Majesty” att hon kommer återvända till gymmet för att förbereda sig inför sin nästa match:

Relaterat:

Kategorier
Angela MaganaSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]