Efter KO-vinsten: Jeremy Stephens redan klar för sin nästa toppmatch

✅ Jeremy Stephens vann via KO i helgen - Nu är han inbokad på nytt! ✅ Går huvudmatch igen.

Jeremy Stephens tillhör inte dem som vill ta det lugnt efter en avslutad match. I helgen blev han första fighter att avsluta “The Korean Superboy” Doo Ho Choi och nu står det klart att han den 28 februari kommer att försöka bli den första att även knocka Josh Emmett.

Lite mer än en månad mellan galorna

Stephens och Choi möttes den 14 januari och den 28 februari kommer Stephens att på nytt att kliva in i buren då han kommer att delta under ännu en huvudmatch.

“Lil Heathen” Stephens siktar på en titelmatch under 2018 och han har sagt att han är beredd att kämpa sig till toppen genom att möta vem som helst, när som helst.

Han uppfyller sitt ord genom att ta sig an Emmett som också klättrat i rankingen sedan han knockade topprankade Ricardo Lamas och landade på #4-plats i fjäderviktsrankningen.

Emmett var dock inte Stephens förstaval:

Vem förtjänar nästa titelmatch?

Både Stephens och Emmett har två raka vinster och ännu en vinst för endera fighter skulle cementera deras plats i toppen. Det kommer också att ställa frågan vem som egentligen förtjänar nästa titelchans efter Max Holloway vs. Frankie Edgar som körs den 3 mars.

Brian Ortega har sagt att han tänker vänta på nästa titelchans men då han inte blivit lovad en titelmatch så kan vinnaren av Stephens vs. Emmett mycket väl komma att springa förbi honom.

Stephens vs. Emmett kommer att agera huvudmatch under UFC on Fox 28, nu känt som UFC on Fox: Emmett vs. Stephens.

Galan går den 24 februari och skulle bland annat bjuda på en match mellan David Branch och Yoel Romero. Matchen blev dock inställd efter att Romero hoppat in som ersättare och nu möter Luke Rockhold under UFC 221 i en kamp om interimbältet i mellanvikt.

 

Stephens eller Emmett – Vem har du som vinnare?

 

Kategorier
Jeremy StephensSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...