Efter skadan: Paige VanZant redo för sin comeback

✅ Historisk gala för UFC ✅ VanZant återvänder efter allvarliga skador - Möter hawaiianen Ostovich

Allvarligare skador har hindrat Paige VanZant från att tävla men nu ser det ut som att den populära fightern äntligen är skadefri och redo att återvända till buren. MMA Fighting var först med att rapportera att “12 Gauge” VanZant kommer att möta Rachel Ostovich under en ännu icke-färdigställd gala den 18 januari och uppgifterna har sedan dess bekräftats av MMAnytt.


Paige VanZant visar upp ärret efter sin operation


UFCs första gala med ESPN

VanZant vs. Ostovich sägs ta vid under en historisk gala för UFC. I maj kunde MMAnytt rapportera att organisationen gått in i ett närapå exklusivt samarbete med ESPN, något som betyder att mediaplattformen kommer att sända samtliga UFC-galor.

Galan den 18 januari kommer att vara den första galan att ta vid efter att samarbetet trätt i full kraft.

VanZant och Ostovich kommer att mötas i en fjäderviktsmatch och “12 Gauge” är desperat ute efter en vinst efter två raka förluster mot Michelle Waterson och Jessica-Rose Clark. Den unga talangen missade hela 2017 på grund av skador och bröt sedan armen i matchen mot Clark.

Ostovich är i sin tur 1-1 i sin UFC-karriär efter att ha vunnit sin debut via submission och sedan förlorat mot Montana De La Rosa i juli 2018.

Uppdatering

Tyvärr visar det sig att VanZant ännu inte fått grönt ljus från läkarna.

Det finns dock en chans att hon kan komma igång med träningen inom kort men det är ännu oklart om hon återvänder till ovanstående gala mot Ostovich.

Per dags dato hänger VanZants retur fortfarande i luften.

 

Vem tror du vinner matchen?

 

Kategorier
Paige VanZantSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...