Efter storsegern – Robert Nyström: Vill tävla minst fem gånger till i år

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Vann stort på hemmaplan i helgen ✅ Jobbar som lärare och MMA-fighter ✅ Siktar på att tävla så mycket som möjligt

Den nystartade organisationen Wolf Fight Promotion blev en underhållande tillställning, och bjöd på flera underhållande matcher. Galans hemmafighters fick dock en tuff kväll med många nederlag, fram till huvudmatchen. Ingående till Bonny M’s “Daddy Cool” gjorde Robert “Hobert” Nyström (3-3) sin sjätte proffsmatch.

Lättviktsmötet med Malmös Mohamad Habal (0-2) blev en fartfylld match som inleddes med hårda sparkar och slag, samt flera submissionförsök. I den andra ronden lyckades han dock med det han försökt med flera gånger och säkrade en rear naked choke som tvingade bortafightern till att klappa ut.

“Jag visste att det skulle bli ett krig,” säger Nyström till MMAnytt efter matchen. “Habal är tuff, han har krigarhjärta, jag också. Hans boxning är vass, jag blev chockad över att det var han sökte clinch. Han sökte clinch och jag började jaga nacke för mycket. Jag brukar gilla att brottas, hålla ner, men jag kände att hans nacke var där, s jag jagade den hela tiden, fick den till slut, men jag kan bättre än så där.”

Härnäst kommer Nyström gå en match redan om två veckor i England, och planerar på att hålla sig så sysselsatt som möjligt.

“Jag gillar att tävla. Jag är 27 år gammal, jobbar som lärare, så om jag inte tävlar har jag ingen motivation att träna. Så jag måste ha matcher inbokade.”

Se den fullständiga intervjun nedan!

Segerintervju med Robert Nyström på WFP 1

"Jag visste att det skulle bli ett krig!"Hemmafavoriten Robert Nyström besegrade Mohamad Habal via submission i den andra ronden på Wolf Fight Promotion! Nu siktar han på att tävla så mycket som möjligt!

Publicerat av MMAnytt.se Måndag 18 februari 2019

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...