Efter UFC 202: Mike Perry vill möta Covington, Larkin, Hendricks, Lawler med fler

Mike Perry fick en perfekt debut när han knockade Hyun Gyu Lim redan i första ronden. Perry är fortfarande obesegrad i sin MMA-karriär men han har svårt att bestämma sig vem han vill möta härnäst.

Det har gått bra för Mike Perry sedan han MMA-debuterade i september 2014. I helgen hoppade han in som ersättare för Sultan Aliev och mötte sydkoreanen Hyun Gyu Lim som är betydligt längre och mer erfaren.

Det tog dock inte lång tid innan Perry hade hittat sin rytm och knockade Lim till mattan och försökte att hitta ett avslut. Lim kämpade sig upp på fötterna men åkte kort därefter på ännu en höger. Det skulle behövas en rejäl vänsterkrok för att avsluta Lim och ge Perry sin första vinst i UFC.

Efteråt pratade Perry med journalister som bland annat frågade honom vem han skulle möta härnäst och vad som egentligen hände när det togs fram en nagelklippare innan han äntrade ringen.

Du kan se hela intervjun här nedan:

 

Perrys team har blivit kritiserade efter att de ropat glåpord till Lim under matchen. Händelsen tas bland annat upp i kvällssvepet här på MMAnytt.

Vem tycker du att Perry ska möta härnäst?

 

Omslagsbild: Josh Hedges/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
16 Kommentarer
 • Headown
  23 August 2016 at 12:12

  Personligen skulle det inte vara fel att få honom få stryk för att göra honom lite ödmjuk. Dom rasistiska uttalandena är riktigt osmakliga.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!
  23 August 2016 at 12:12

  Seriöst. Men vad var det där för stor välterviktare? Han såg ut som en lätttungviktare och värst av allt va att han knockades.

 • Danteman
  23 August 2016 at 02:15

  Underhållande fighter helt klart!! Som person verkar han dock vara en tvättäkta douche:P

  • Erik Hellborg
   24 August 2016 at 11:46

   Såg du senaste MMAhour? Jag tappade nästan hoppet om mänskligheten efter att ha hört Perry….

   • Danteman
    24 August 2016 at 02:24

    Nej tyvärr, missade det! Haha vad sa han för nånting..??

    • Erik Hellborg
     24 August 2016 at 02:36

     Kan fan inte återberätta det haha! Jag hade det på i bakrunden medans man tränade lite själv. Men det jag lyckades uppfatta lät helt hjärndött.

     Tror inte ens han fattade vad Ariel Helwani ens pratade om stundtals. Och då diskuterar Ariel knappast nån avancerad forskning eller liknande.

     Näe måste höras :-)

     http://www.mmafighting.com/2016/8/23/12615540/the-mma-hour-344-mike-perry

    • Erik Hellborg
     24 August 2016 at 02:51

     8:30 in i intervjun tror ja Ariel börjar få svårt att hålla minen när “PlatinumPerry” berättar om platinum och vad dess funktion kan vara. Mycke skum snubbe detta

  Svara