Elon Musk belönar UFC-fightern – efter utmaningen “Elon är en gangster”

✔ Dominerade Tony Ferguson i tre ronder

I helgen valde UFC-lättviktaren Beneil Dariush en minst sagt udda utmaning då han inte ropade ut en fighter – men snarare entreprenören och Tesla VD:n Elon Musk. Dariush hade precis besegrat Tony Ferguson via domslut när han fick mikrofonen för att kommentera matchen. Hans utmaning väckte dock fler frågor än svar.

 — Joe, jag utmanar din kompis Elon, Elon Musk, sa Beneil Dariush. Var är min bil, broder? Jag har väntat i sex månader! Vi väntar barn, jag behöver en bra bil! Jag måste skydda min dotter! Kom igen Elon, ge mig min bil!

På presskonferensen utvecklade Dariush och förklarade att han beställde en ny Tesla-bil i december inför sin dotters födelse. Nu, nästan ett halvår efteråt, har bilen fortfarande inte levererats. Musk bad om ursäkt för leveranstiden och tog åt sig kritiken.

Musk ska nu ha gett Dariush en gratis hyrbil att använda tills den ursprungliga beställningen är färdig. Detta meddelande Dariushs manager Ali Abdelaziz via Twitter.

– [Elon Musk] levererade och har nu gett [Beneil Dariush] en gratis bil till hans beställning är klar. Elon är en gangster, skrev Abdelaziz.HETAST JUST NU


Inne på karriärens bästa vinstsvit

Dariush har ofta hamnat i skuggan av andra fighters i den talangrika och populära lättviktsdivisionen. Detta är delvis på grund av den starka konkurrensen men även dör att Dariush är något tystlåten, okontroversiell och oerhört respektfull mot sina motståndare.

Nu är dock Dariush hetare och mer aktuell än någonsin. Han ligger inne med hela sju raka segrar i lättvikt och sitter på en tredjeplats i UFC:s ranking – före fighters som Conor McGregor och Michael Chandler.

I sin pågående vinstsvit har Dariush slagit bland andra Carlos Diego Ferreira och Thiago Moises. Nu med en topplacering i divisionen är det enbart stormatcher som väntar. Oavsett vem han ställs mot i sin nästa match så lär han sitta bekvämt när han kör till och från träningen.

 

Vem borde Beneil Dariush möta härnäst?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...