EM-guldmedaljören Anton Turkalj klar för proffsdebut

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Tar klivet över till proffs efter en framgångsrik karriär i Klass-A ✅ Har 24-3 i matchfacit och har endast förlorat mot fighters i världsklass

Anton Turkalj är bara 22 år gammal men har redan vunnit det mesta som går att vinna på A-klass-scenen. Han har vunnit SM och EM (2017) och han har dessutom en silvermedalj från årets EM samt ett VM-brons från 2017.

GBG MMA-produkten har ett matchfacit på 24-3-0, där samtliga förluster har kommit i världens största turnering för MMA Klass-A: IMMAF World & European Championships.

Nu är det dags för Anton, tillsammans med MMA-pionjären och tränaren Joakim Engberg att gå över till proffs – och debuten äger rum i Rumänien.

MMAnytt Reportage: Sveriges MMA-landslag

Inför de stundande europeiska mästerskapen i Bukarest, Rumänien 🇷🇴 passade vi på att snacka lite med några landslagsatleter hur uppladdningen har gått inför mästerskapet och vad de har för förväntningar.Låt oss stötta vårt landslag till ytterligare framgångar i internationella mästerskap! 🇸🇪 ️🇸🇪️ 🇸🇪️ 👊

Publicerat av MMAnytt.se Lördag 16 juni 2018

Debuterar på RXF 33 i Bukarest

Turkalj kommer att gå sin första match som proffs på Real Extreme Fighting 33 som går av stapeln den tionde december i Sala Poliavalenta i Rumäniens huvudstad Bukarest.

Motståndaren, Marius “Ares” Pislariu gjorde sin proffsdebut för två år sedan, en TKO-förlust mot Nicolae Negumereanu som sedan dess vunnit sju raka matcher.

 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
ExklusivtSenaste NyttSvenska Nyheter

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara