Emil Hartsner möter David Michael Häggström på Battle of Botnia i november

Den första matchen för Battle of Botnia i Umeå den 28:e november – Emil Hartsner kommer att möta David Michael Häggström.

Den norrländska galan Battle of Botnia återuppstår efter fyra år. Niklas Bäckström har rapporterats vara redo att gå match på galan men han har fått någon motståndare. Nu har däremot galans första match bokats och det kommer att bli ett bantamviktsmöte mellan Malmöiten Emil Hartsner och norrlänningen David Michael Häggström.

Hartsner (6-2) som skulle ha gått sin senaste match på IRFA 9 för två veckor sedan fick sin match inställd på grund av att motståndaren Alexandru Mezei inte fick tillstånd att gå en match i Sverige. Hartsner som också annonserar matchen på sin Instagram skriver att han är exalterad över mötet som “kommer bli galet“.

Häggström (7-2) har inte gått en match sedan förlusten mot Brett Johns för två år sedan. Han annonserade redan efter förlusten att han kommer att ta lite tid för att omgruppera sig och bygga en starkare grund för att gå vidare. Nu när det gått två år är det alltså dags för Häggström att återvända till buren.

BOOM! Galans första match är klar. Vad sägs som ett svenskt toppmöte mellan David Michel Häggström och Emil…

Publicerat av Battle of Botnia den 28 september 2015

 

Kategorier
Emil HartsnerNiklas BäckströmNyheterSenaste Nyttz-Galor

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Kenny Starfighter
  29 September 2015 at 08:58

  Här har vi en grymt bra matchning mellan 2 bra svenskar!

  • Frantic
   29 September 2015 at 08:06

   Japp, länge sedan vi fick se David in action.

   Båda killarna har helt klart potential att ta sig vidare till de stora organisationerna.

  Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...