Emil Meek. Foto via Facebook/Emil Valhalla Meek

Emil “Valhalla” Meek: “Fuckar jag upp kan det vara över”

✅ Norske UFC-fightern skadad - då kan han återvända till oktogonen för sista matchen på kontraktet

Emil “Valhalla” Meek har genomgått en tuff period på sistone. Efter att ha inlett UFC-karriären på bästa sätt genom en seger över Jordan Mein har det nu blivit två raka förluster för den norske welterviktaren.

Den senaste förlusten, mot Bartosz Fabianski på UFC Hamburg i somras, tog extra hårt på Meek.

–  Det var en stor besvikelse. Om du vinner älskas du av fans och UFC, och allt är bra. Om du förlorar allt är glömt, säger Meek till norska nettavisen.

Läs mer: Här blir MMAnytts reporter konfronterad  av Emil “Valhalla” Meek!

Vägrar möta “cans”

Mötet slutade via enhälligt domslut i polackens favör. Meek drog dessutom på sig en axelskada under matchen, vilket nu betyder att han kan återvända först till mars 2019.

“Valhalla” har dessutom bara en fight kvar på kontraktet – men han tänker inte försöka säkra upp sig mot någon enklare motståndare för det.

Jag måste ärligt säga att jag inte är en som spelar säkert, och jag kommer aldrig att kunna göra det heller. Jag har valt att inte ta den enkla vägen och möta “cans”. Det är klart att du inte alltid träffar när du siktar så högt, säger Meek.

Emil Meek

Welterviktaren Emil “Valhalla” Meek (bilden) har ställt upp i tre UFC-matcher och vunnit en. Foto: Fabio Barbieri

“Fuckar jag upp kan det vara över”

Meek inser att det är vinna eller försvinna som gäller i hans kommande fjärde och sista fight på kontraktet. Nu fokuserar han bara på att komma i så bra form som möjligt – för att kunna tysta tvivlarna.

Läs också: Emil “Valhalla” Meek kämpar hårt men förlorar – motståndaren blir utbuad

– Om jag fuckar upp nästa chans kan det vara över i UFC. Det finns en sak jag kan kontrollera när jag in till match, och det är ifall jag är i bra form eller inte. Den här gången ska jag inte ha någonting som hänger över mig, säger Meek.

– Folk har tvivlat på mig förut, och sagt att jag inte var tillräckligt bra. Jag har vunnit matcher ingen trodde jag skulle vinna flera gånger. Nu är det samma igen, avslutar norrmannen.

Kategorier
Emil MeekSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara