Foto: Jasmin Frank-USA Today Sports

Norska talangen klar för comeback på UFC Auckland!

✅ "Valhalla" har varit borta i över ett år

Emil “Valhalla” Meek kom till UFC efter flera imponerande segrar utanför organisationen. Han besegrade Rousimar “Toquinho” Palhares under Venator FC innan norrmannen fick chansen i UFC.

Väl i UFC har det varit både toppar och dalar. Det började bra med en seger mot Jordan Mein – men sedan åkte han på två tuffa förluster mot mästaren Kamaru Usman och sedan Bartosz Fabinski.

När MMAnytt var på plats i Norge för att följa Jack Hermanssons förberedelser inför UFC Danmark, var Meek på gymmet och tränade hårt. Men vid det tillfället hade han ingen match på horisonten.

Nu är han dock officiellt tillbaka och han tar sig an australiensaren Jake Matthews.

Många svenskar kanske känner igen Matthews från hans senaste vinst på UFC 243: Adesanya vs. Whittaker. Där ställdes han mot svenske talangen Rostem “Kurdimus Prime” Akman och gick segrande via domslut.

“The Celtic Kid” har vunnit fyra av sina senaste fem och har varit i UFC sedan 2014.

I skrivande stund är det oklart var på kortet matchen kommer att hamna. Huvudmatch för galan ser ut att bli Paul Felder mot Dan Hooker. Galan går av stapeln i Spark Arena, Auckland den 22:a februari.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...