Emil Meek. Foto via Facebook/Emil Valhalla Meek

Emil “Valhalla” Meek kämpar hårt men förlorar – motståndaren blir utbuad

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Norske MMA-stjärnan ger allt han har - men brottningen blir för mycket ✅ Motståndaren blir totalt utbuad av publiken för sin tråkiga fightingstil

Alldeles nyss fick vi se Norges Emil Meek kliva in i buren för en welterviktsdrabbning mot polacken Bartosz FabinskiUFC Fight Night 134: Shogun vs. Smith i Hamburg, Tyskland.

“Valhalla” krigade verkligen hårt genom hela matchen – men efter tre frustrerande ronder var det Fabinski som kammade hem domslutsvinsten på grund av sin överlägsna brottning. Man kan dock knappast påstå att Fabinski vann särskilt mycket i det stora hela genom att fightas på det sättet han gjorde.

Fabinski gick hela tiden på nedtagning, för att sedan göra så lite som möjligt från topp så att han ändå undvek att bli uppställd. Polacken visade knappast någon tanke på att försöka avsluta matchen och publiken svarade med att bua ut honom totalt genom hela matchens gång – medan Meek å andra sidan fick hejarop från i princip hela arenan.

Meek fick små lägen att jobba på fötterna genom matchens gång och då var han genast igång med allt från flygande knän och frontsparkar till slag och armbågar. Men sekvenserna slutade ändå alltid med att han fick Fabinski över sig.

Vinsten markerar Fabinskis tredje raka i UFC och totalt är polacken nu 14-2 i proffskarriären. Meek står själv med nio vinster, fyra förluster och en No Contest – varav en vinst och nu två raka segrar i UFC.

Resultat och statistik

Officiellt resultat: Bartosz Fabinski besegrade Emil Meek via enhälligt domslut (30-27, 29-28, 29-28).

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 134

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...