Emil "Valhalla" Meek (vänster) och "Platinum" Mike Perry (höger). Foto: FEN / Christopher Hanewinckel-USA TODAY Sports

Emil ”Valhalla” Meek utmanar Mike Perry – som är intresserad

Emil Meek vill möta Mike Perry på UFC 218 i Detroit - och "Platinum" verkar inte ha något emot förslaget.

Den norske UFC-fightern Emil Meek har länge gjort allt i sin makt för att säkra en match mot en topprankad welterviktare. Och nu verkar en lucka ha öppnat sig för honom.

”Valhalla” har nämligen riktat en utmaning till nummer 15-rankade Mike Perry och den potentiella matchen, som Meek föreslår för UFC 218 som äger rum i Detroit den andra december, verkar även intressera ”Platinum”.

Två explosiva stjärnskott

Både Meek och Perry är lovande och explosiva stjärnskott som utan tvekan skulle bjuda på en spännande match.

Meek (9-2, 1 NC MMA, 1-0 UFC) må inte vara uppe på rankinglistan i UFC, men norrmannen är å andra sidan rankad på elfte plats i Fight Matrix oberoende welterviktsranking – där Perry rankas på 22:a plats. ”Valhalla” tog sig in i UFC efter att ha kammat hem en storartad knockoutvinst över den tidigare UFC-fightern och WSOF-mästaren Rouismar Palhares och besegrade senast veteranen Jordan Mein via enhälligt domslut efter en spännande match i sin UFC-debut.

Perry (11-1 MMA, 4-1 UFC) har hunnit med fler matcher än Meek i UFC, där han säkrat alla sina vinster via knockout. ”Platinum” kommer just nu från två raka segrar – en mot veteranen Jake Ellenberger, som vid tillfället var topp 15-rankad, och sist mot den sena inhopparen Alex Reyes.

Vad säger ni läsare – vill ni se en match mellan ”Valhalla” och ”Platinum”?

Öppna konto hos Ohmbet Störst på MMA - Spela på alla dina favoritgalor
Kategorier
Senaste NyttUFC 218

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mmanytt_ashah
Omröstning

Vem borde David Teymur möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...