En av UFCs snabbast stigande talanger: Darren Till

🎦VIDEO+TEXT ✅I helgen tar han sig an #1-rankade Stephen "Wonderboy" Thompson ✅"The Gorilla" Till är fortfarande obesegrad

Helgen kommer att bjuda på UFCs första besök i Liverpool och i huvudmatchen står mycket på spel för kvällens huvudpersoner #1-rankade Stephen “Wonderboy” Thompson och #8-rankade Darren Till. En titelmatch kan komma att vänta vinnaren men det är klart och tydligt att förväntningarna är skyhöga inför hemmafavoriten Till som haft något av en raketkarriär han gjorde sin UFC-debut för tre år sedan.


Darren Till: “Jag kommer avsluta ‘Wonderboy’ inom två ronder”


Har avslutat tolv av sina sexton vinster

25-åriga Till kan komma att bli Englands nästa superstjärna då han i helgen kommer att stå inför hemmapubliken och ta sig an toppfightern “Wonderboy” i en femrondare.

Till har inte tävlat sedan han knockade Donald Cerrone i oktober och tog hem sin fjärde vinst i oktagonen. Han har också en oavgjord match mot dansken Nicolas Dalby men har ännu inte lidit nederlag i sin professionella karriär.

“Wonderboy” var själv i buren senast i november då han besegrade Jorge Masvidal via enhälligt domslut och därmed återvände till vinstkolumnen efter en titelmatch mot den regerande welterviktsmästaren Tyron Woodley. Förlusten mot Woodley var deras andra match i rad efter att deras första möte slutade i oavgjort efter en mycket hård och underhållande kamp.

Att UFC tror på Till är det inget snack om och nu kan du se ett avsnitt av UFC Rising Stars med den talangfulla 25-åringen. Kör igång spelaren ovan och lämna gärna en kommentar.


UFC Liverpool: Matchkortet, Tiderna och Oddsen


Relaterat:

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 130

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara