En känslosam Conor McGregor talar ut: “Det är hjärtekrossande”

✔ Skadan som påverkade resultatet: "helt dött"

Efter helgens nederlag mot Dustin Poirier så var Conor McGregor minst sagt känslosam. TKO-förlusten markerade hans tredje i UFC men precis som efter motgången mot Nate Diaz så tog irländaren tillfället i akt att reflektera.

Under dryga tjugo minuter så satt McGregor och pratade med media efter UFC 257. Han avslöjade bland annat att hans ben är “helt dött” och att han tänker ta det lugnt och se över vad som gick fel.

 – Det är hjärtekrossande John, sa McGregor till MMA-journalisten John Morgan. Det är svårt att acceptera. Den här leken har verkligen de högsta topparna och de lägsta dalarna.

– Mitt ben är helt dött. Trots att jag kände att jag försvarade mig mot dem så sjönk allt bara in i muskeln framför benet. [Benet] var i riktigt dåligt skick. Den är som en amerikansk fotboll i min kostym just nu, så det är vad det är.


RELATERAT


Conor McGregor: “Jag har inga ursäkter”

McGregor har gjort sitt ett namn som en kaxig fighter som aldrig backar från att hamna i konfrontationer. Den senaste tiden har dock fansen fått se en sida hos irländaren som inte varit lika påtaglig tidigare.

När McGregor pratade om matchen så hyllade han “The Diamond” Poirier och säger att han bland annat såg problem i sitt utförande.

 – Jag har inga ursäkter här. Det var en fenomenal prestation från Dustin. Jag vet inte vad jag ska säga. Jag kommer att ta ett steg tillbaka. Jag ska slappna av. Jag kommer att se hela matchen och få ett bättre grepp om den.

– Mitt ben var illa däran. Jag rushade mina slag lite och justerade inte. Det är ett beskt piller att svälja. Jag vet inte ens om jag är särskilt upprörd. Jag vet inte vad jag ska säga.

 

McGregor fortsätter att vara sportens största stjärna men hans krona har helt klart hamnat på sniskan efter helgens nederlag. Han kommer dock ha mängder av alternativ framöver och har dessutom lovat att fortsätta hålla sig aktiv under året.

Nu återstår det bara att se vad nästa steg blir för “The Notorious”.

 

Vem vill du se att han möter härnäst?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorDustin PoirierSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara