En match struken från helgens UFC-gala i Polen

UFC Fight Night 118 i Polen har förlorat en welterviktsmatch då det står klart att Jim Wallhead är skadad.

I helgen kommer UFC att besöka Polen för andra gången men det står nu klart att ännu en match blivit avlägsnad från kortet. Det är welterviktaren Jim Wallhead som inte längre kommer att möta The Ultimate Fighter: Brazil 2-vinnaren Warlley Alves.

Båda har två raka förluster i UFC

Wallhead har förlorat två raka sedan han debuterade för UFC i september 2016. Han besegrades först via delat domslut av Jessin Ayari och blev senast utstrypt av Luan Chagas i juni.

Alves påbörjade sin UFC-karriär med fyra raka vinster över namn som Alan Jouban och Nordine Taleb men har nu två raka domslutsförluster mot Bryan Barberena och Kamaru Usman.

UFC bekräftade nyheterna till MMA Junkie och meddelade att de letade efter en ersättare.

UFC Fight Night 118 körs den 21 oktober och bjuder bland annat på en huvudmatch mellan Donald “Cowboy” Cerrone och Darren Till. Med på samma kort är även Lina Länsberg som tar sig an UFC-debutanten Aspen Ladd.

 

Ta del av det uppdaterade matchkortet!

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 118

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara