ENORM KONTROVERS – Domare Yamasaki stoppar huvudmatchen för tidigt!

Huvudmatchen mellan Michael Chiesa och Kevin "The Motown Phenom" Lee kunde inte ha slutat mer snöpligt då domare Mario Yamasaki stoppar matchen i förtid!

Huvudmatchen mellan Kevin Lee och Michael Chiesa slutar i enorm kontrovers då domare Mario Yamasaki stoppar matchen för tidigt. I slutet av första ronden hade Lee säkrat en choke som skulle avsluta Chiesa men innan han klappat så valde Yamasaki att avbryta mötet till publiken och inte minst Chiesas kraftiga klagomål.

Matchen slutar i en submissionvinst för Lee men frågan är vad följden kommer att bli i efterhand.

I sin vinstintervju öppnade Lee upp möjligheten för att möta Chiesa i Detroit men riktade även strålkastarljuset mot Khabib Nurmagomedov och utmanade “The Eagle”.

Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 112

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
En kommentar
  • zah
    26 June 2017 at 02:10

    Bedrövligt, men domarna har bara blivit sämre och sämre. De bryter för ofta och för snabbt och nu även när det kommer till subs.

  • Svara