Erik Skoglunds hälsning till fansen – efter hemkomsten

Erik Skoglund tackar fansen för det enorma stödet under den tuffa tiden.

I början av december fick den svenske proffsboxaren Erik Skoglund föras till sjukhus efter att ha klagat på illamående efter ett sparringpass. Det visade sig vara en hjärnblödning, och efter att ha opererats befann sig Skoglund i koma i cirka elva dagar tills han vaknade för en dryg månad sedan.

Hälsningen till fansen

Nu befinner sig Skoglund hemma i Nyköping igen, och valde att under tisdagskvällen lägga upp ett meddelande till sina fans på sina sociala medier. Där förklarar han att mår bra under omständigheterna och tackar för det enorma stödet från fansen. Han ber också om att bli lämnad i fred under en period för att få en chans att återhämta sig tillsammans med sin familj. 

“Det känns fantastiskt att få vara hemma i Nyköping igen! Jag mår efter omständigheterna bra. Jag vill tacka för det enorma stödet, det går åt då jag har en lång rehab period framför mig. Vi behöver arbeta igenom detta tillsammans jag och min familj, och när jag känner mig starkare så kommer jag att kunna prata om händelsen. Tills vidare vill jag tacka för visad respekt,” skriver Skoglund. 

Har flera titlar

26-årige Skoglund är en av Sveriges mest meriterade proffsboxare, med ett matchfacit på 26-1 och titlar från bland annat WBO, IBF och IBO. Nyköpingssonen skulle ha mött Rocky Fielding den 17 december, men det mötet har fått skjutas upp. 

Vi på MMAnytt önskar Erik en fortsatt lyckad återhämtning! 

Kategorier
BoxningSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...