Ersättare hittad – Antonina Shevchenko gör sin UFC-debut nästa vecka!

🎦VIDEO+TEXT ✅Se Antonina Shevchenkos senaste MMA-match här på MMAnytt! ✅En annan match inställd inför nästa veckas omgång av Dana White's Contender Series

Det står nu klart att Antonina Shevchenko kommer att göra sin UFC-debut i nästa vecka ändå. Valentina Shevchenkos storasyster var inplanerad att möta Silvana Juarez under Dana White’s Contender Series (DWCS) men matchen kom att ställas in efter att Juarez skadat sig. UFC kom dock att hitta en ny ersättare blixtsnabbt och nu kommer Antonina att istället möta Jaimelene Nievera den 26 juni.


Dana White’s Contender Series resultat: Fyra fighters får kontrakt!


Obesegrad i sin MMA-karriär

Valentina Shevchenko kan komma att få sällskap i UFC då hennes storasyster Antonina i nästa vecka kommer att kliva in i buren för att kämpa om ett kontrakt i organisationen. Antonina har just nu tre raka vinster i sin MMA-karriär men har utöver det en bakgrund som muay thai-fighter på högsta nivå.

Hennes nya motståndare Nievera har just nu tre raka vinster och har bland annat tävlat i Bellator. Hon har samlat ihop ett matchfacit på 7-3 och var senast i buren för tolv dagar sedan då hon gick tre ronder i LFA 42 och vann via enhälligt domslut.

DWCS sänds på Fight Pass och fungerar som en plattform för mindre kända fighters. Serien har än så länge producerat välkända fighters som Sean O’Malley och Julian Marquez.

Shevchenko vs. Nievera kommer att fungera huvudmatch den 26 juni och för närvarande ser DWCS 11 ut som följande:

  • Antonina Shevchenko vs. Jaimelene Nievera
  • Te Edwards vs. Austin Tweedy
  • Oscar Cota vs. Greg Rebello *
  • Jamall Emmers vs. Julian Erosa
  • Tim Caron vs. Andrew Todhunter

* Matchen mellan Oscar Cota och Greg Rebello är inställd efter att Cota fått problem med visum. UFC söker just nu ännu en ersättare.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Dana White’s Contender SeriesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara