Ersättare hittad – Warlley Alves möter polsk UFC-debutant i helgen

UFC har hittat en ersättare för Jim Wallhead och det betyder att Warlley Alves kommer att delta under helgens UFC-gala i Polen.

Igår kunde MMAnytt.se rapportera att helgens möte mellan Jim Wallhead och Warlley Alves var inställd då “Judo” Jim blivit skadad. Det står nu klart att organisationen hittat en lokal fighter som kommer att ersätta Wallhead och göra sin UFC-debut under helgens UFC Fight Night 118.

Har fem raka vinster

Det blir den 28-åriga Salim “Grizzly” Touahri som ersätter Wallhead och han tar med sig en vinstsvit på fem raka till oktagonen. Polska Touahri har endast en förlust på elva matcher och han har avslutat åtta av sina motståndare, merparten via TKO/KO.

Alves har i sin tur två raka förluster och måste desperat vinna denna match för att övertyga UFC att han hör hemma i organisationen.

UFC Fight Night 118 körs i Gdansk, Polen och kommer bland annat att bjuda på en spännande match mellan Donald “Cowboy” Cerrone och Darren Till.

 

Kolla in det uppdaterade matchkortet!

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 118

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara