Ett måste inför helgen: UFC Fight Night Countdown: Gustafsson vs. Teixeira

Nu är det inte långt kvar innan Alexander Gustafsson träder in i buren och möter Glover Teixeira i Globen inför tusentals av fans.

Inför den efterlängtade matchen kan du ta en närmare titt på “The Maulers” och Teixeiras förberedelser inför matchen som kan komma att avgöra vem som får möta vinnaren av Daniel Cormier vs. Jon Jones.

 

Ta en närmare titt på det fullständiga kortet!

Kategorier
Senaste NyttUFC Stockholm

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
En kommentar
  • Lillan_i_baren
    22 May 2017 at 12:36

    Jättetaggad! Men säger det igen. Hoppas så innerligt att inte Alexanders coach börjar skrika instruktioner på engelska igen som han gjorde mot när Alex mötte Johnson. Johnson sa själv att han hörde Alex coach säga frontkick. Så han var beredd på den när Alex sekunden senare gjorde precis det som coachen hade sagt. Å vi vet hur det gick! Hör jag honom coacha på engelska så kommer jag efter matchen strypa ut honom med mina långa ben i en anacondachoke!

  • Svara