Ett måste inför UFC on Fox 23: Fight Night Denver – Road to the Octagon

I helgen kommer några av UFCs storstjärnor att dela bur för att fastställa vem som fortsätter klättra mot toppen och vem som tvingas vänta på sin tid. Nu kan du se hela avsnittet av Road to the Octagon där vi följer sex av kvällens fighters.

UFC on FOX 23: Shevchenko vs. Pena bjuder på en hel del intressanta matchningar i flera divisioner. I kvällens huvudmatch tar sig den #1-rankade Valentina Shevchenko (13-2) sig an den #2-rankade Julianna Peña (8-2) i en bantamviktskamp som sannolikt kommer att visa vem som får nästa titelchans.

I den delade huvudmatchen möts fanfavoriten Donald “Cowboy” Cerrone (32–7-1 NC) och Jorge Masvidal (31–11) i en fight som är ett mycket viktigt steg för de båda slagskämparna i herrarnas welterviktsdivision.

Även tungviktarna kommer vara på plats då Andrei Arlovski (25–13-1 NC) är ute efter att återvända till sin tidigare form och bryta den förlustsvit på tre som han bär med sig när han äntrar buren för att möta stjärnskottet Francis Ngannou (9–1).

Du kan nu följa alla de sex slagskämparna i deras väg mot oktagonen i det senaste avsnittet av Fight Night Denver – Road to the Octagon:

https://www.youtube.com/watch?v=aBFsGxDobxs


 

Vilka har du som vinnare av dessa tre matcher?

 

Omslagsbild: Jeff Bottari/Zuffa LLC/Zuffa LLC via Getty Images

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Andrei ArlovskiDonald CerroneJorge MasvidalJulianna PeñaSenaste NyttValentina ShevchenkoZ-Klistrad artikel

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara