Ex-mästaren Robbie Lawler får ny match – efter fyra raka förluster!

✔ Motståndaren återvänder till buren - efter skandalscenerna!

Den före detta welterviktsmästaren Robbie Lawler kommer att ta sig an Mike Perry i ett försök att återvända till vinstkolumnen. Enligt ESPN kommer matchen att vid under UFC 255 den 21 november men det är oklart om mötet tar vid på huvudkortet eller kvällens underkort.

”Ruthless” Lawler har förlorat fyra raka och har inte tagit hem en vinst sedan juli 2017 då han besegrade Donald Cerrone. I sin senaste match förlorade ex-mästaren mot Neil Magny via enhälligt domslut.

Även ”Platinum” Perry har haft problem den senaste tiden, både i och utanför buren. Trots att han lyckades återvända till vinstkolumnen med en domslutsvinst över Mickey Gall juni så har Perrys upptåg utanför oktagonen fått om än mer uppmärksamhet.

I juli började en video cirkulera som visade Perry i ett våldsamt bråk med en äldre man. Det hela kulminerade i att den äldre mannen gick emot Perry som sedermera knockade honom.

Sedan dess har Perry erkänt alkoholproblem och tagit en time-out från sporten, ett beslut som delvis var dikterat av UFC.


Relaterat


UFC: Lawler vs Perry

UFC 255 kommer förutom Lawler vs. Perry även att bjuda på två titelmatcher. Ex-mästaren Cody Garbrandt kommer att gå ned en viktklass för att utmana den nyligen krönta flugviktsmästaren Deiveson Figueiredo.

Figueiredo vs Garbrandt är tänkt som kvällens huvudmatch medan den kvinnliga flugviktsmästaren Valentina Shevchenko tar sig an Jennifer Maia i kvällens delade huvudmatch.

Kategorier
Mike PerryRobbie LawlerSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara