Ex-mästaren accepterar matchen: “Kommer lära Khamzat att vara ödmjuk”

✔ Weidman redo att köra - har bara ett krav!

Ex-mästaren Chris Weidman tycker att Khamzat Chimaev borde komma ned på jorden och han är beredd att hjälpa till. Weidman tog igår till Twitter för att ge en konkret utmaning till “Borz” Chimaev och sa att han är redo att köra i januari.

 – Någon behöver lära den där snubben Chimaev att vara lite mer ödmjuk. Jag skulle älska chansen att få göra det! I januari kan jag köra. Fixa ihop det UFC!

Det skulle självklart inte ta lång tid innan Khamzat fått nys om utmaningen från Weidman.

 – Jag kommer att krossa dig närsomhelst. Jag förstår inte varför du behöver så mycket tid, om du är en fighter så måste du alltid vara redo!


Relaterat


UFC: Khamzat Chimaev vs Chris Weidman

UFC har haft stora svårigheter att finna en motståndare åt det svenska stjärnskottet. Enligt Khamzat så har både Weidman och hans träningspartner Stephen “Wonderboy” Thompson blivit erbjudna matchen tidigare.

Nu när ex-mästaren sagt ja till Khamzat, fast i januari, så återstår det att se om alla är villiga att vänta tills dess.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Chris WeidmanKhamzat ChimaevSenaste NyttSvenska Fighters

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara