Ex-UFC-fighter möter två bröder samtidigt – Fight Circus 3 lever upp till sitt namn

✔ Fighting i en telefonkiosk ✔ "Siamesisk kickboxning"

Det finns gott om radikala, kontroversiella och rakt av underliga kampsportsformer. Fight Circus 3 (FC 3) var en gala som innehöll många utav de mest udda formerna av kampsport.

FC 3 är anordnad av den kontroversiella kampsportsprofilen Jon Nutt och tar stolthet i så kallade “Freak Show”-matcher. De två tidigare evenemangen har tagit plats på en okänd plats i Thailand och sänts via streamingstjäsnten Cam Soda – som ofta används för pornografi och liknande innehåll, men andra kampsportsgalor har sänts där också.

FC 3var något utöver det vanliga. Det innehöll bland annat boxningsmatcher där fighters fick snurra runt för att bli yra innan de började boxas, matcher där man enbart fick sparka  – och det var bland de mindre udda matcherna.

Det fanns även en lethwei-match (kampsports med skallningar) som tog plats inuti en telefonkiosk, två mot en-matcher och mycket mer, se galenskapen nedan!


HETAST JUST NU


Video: Fight Circus 3

Den minst våldsamma matchen var en slags benbrottning mellan två kvinnor.

Galan innehöll en match mellan två fighters där bara knän och sparkar var tillåtna. Det var en av de utan tvekan minst bisarra matcherna.

Lethwei är en redan brutal kampsport som liknar thaiboxning fast med skallningar. FC 3 hade en sådan match i en telefonkiosk.

I “Siamesisk kickboxning” skulle två fighters gå ihop och möta två andra – medan de var fast i en stor tröja som höll dem samman.

Will “The Kill” Chope är en före detta UFC-fighter som faktiskt mött Max Holloway en gång i tiden. Under FC 3 deltog han i en två mot en-match där han ställdes mot bröderna “Bank” och “No Money”. Chope vann på submission tidigt i den första ronden.


Missa inte: Aftonbladets lilla tjuvnyp på Khamzat Chimaev är osmakligt!


Speltips inför UFC 268: Usman vs Covington 2

UFC:s regerande welterviktsmästare Kamaru Usman kommer att försvara sin titel mot ärkerivalen Colby Covington på UFC 268 i New York den sjätte november. Det är en av de mest framemotsedda och laddade returmatcherna på länge då welterviktarna lämnade allt i buren sist de gjorde upp.

Tillsammans med MMAnytts samarbetspartner Betsafe och Bethard kan du sätta en slant på den du tror vinner för att göra hatmatchen ännu mer spännande!

Oddsen inför lätt tungviktstitelmatchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttVideo

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...