Exfrun vill tala ut om Mike Perry: “Han hotade att bränna ned huset”

✔ "Platinum" Perry är på nytt i hetluften ✔ "Jag tänker inte längre vara tyst," skriver exfrun

UFC-fighter Mike Perry har alltid varit en kontroversiell figur men den senaste tiden har allt fler mörka detaljer kommit upp till ytan.

I början av månaden kunde MMAnytt bland annat rapportera hur “Platinum” Perry hamnat i ett våldsamt bråk på en restaurang. Kort efter incidenten så kom UFC med ett uttalande där de berättade att Perry erkänt alkoholmissbruk. Det stod också klart att han inte skulle tävla förrän han fått hjälp.

Nu höjs ytterligare en kritisk röst mot UFC-fightern. Perrys exfru Danielle Nickerson försökte tidigare i år att ansöka om polisskydd från Perry. Hon kunde dock inte uppvisa tillräckligt med bevis och fick därmed sin ansökan avslagen.

Nickerson pekade på tre incidenter där Perry bland annat hotat henne med stryk. Vid ett annat tillfälle ska Perry även varit starkt påverkad av alkohol och hotat att “bränna ned huset med hundarna i.”

Nickerson påstod även att Perry varit otrogen på en strippklubb och försökt köpa sex. Ingenting i Nickersons berättelser indikerar dock något kriminellt beteende. Trots avslaget så väljer dock Nickerson att gå vidare med sin kritik av UFC-fightern och söker nu en plattform för att berätta om fler händelser med Perry.

 – Jag tänker inte längre vara tyst, skrev Nickerson. Det som hände är inte OK, det är aldrig acceptabelt. Det händer fortfarande varje dag för andra människor. Det är dags för någon att prata ut, att vara modig och säga sanningen. Jag är redo att prata, vem är redo att lyssna?

Nickerson taggade UFC-kommentatorn Joe Rogan och ESPN-journalisten Ariel Helwani i sitt inlägg.


Relaterat till Mike Perry

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Mike PerrySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...