EXKLUSIVT: Ciryl Gane hyllar Khamzat och Alexander Gustafsson: “Älskar dem!”

✔ Hoppas på att få träna på Allstars tillsammans med svenska toppfighters!

Den topprankade tungviktaren Ciryl Gane har mycket gott att säga om Sverige inför sin huvudmatch på UFC Paris den 4 september.

Det är onekligen spännande tider för MMA i Europa, med flera talanger som representerar kontinenten i UFC, världens största MMA-organisation. Förr i tiden var en överväldigande andel av UFC-atleter baserade i antingen USA eller Brasilien. Internationella fighters flyttade ofta till USA för att träna med andra toppfighters. Det är förvisso fortfarande vanligt än idag, men inte i samma utsträckning. Lovande talanger som bland andra Khamzat Chimaev och “Bon Gamin” Gane har lyckats nå sportens toppskikt samtidigt som de lever och tränar i Europa på gym som exempelvis Allstars Training Center i Stockholm respektive MMA Factory i Paris.

Det svenska toppgymmet Allstars vill Gane gärna besöka, särskilt eftersom en av hans vänner precis övergått till att träna i Stockholm på heltid.

– Min vän, Volkan Oezdemir, hade sitt (senaste) träningsläger på (Allstars) och vann precis sin match, berättade Gane till MMAnytt. Jag vill gärna sparra hos dem, eftersom [Khamzat] och [Alexander Gustafsson] är galet (bra). Jag älskar (dem). Och för att jag har vänner i Sverige, i Stockholm. Så någon dag så kommer jag att knacka på dörren och säga hej – varför inte?

Toppfightern har haft goda erfarenheter av Sverige tidigare och hoppas på att kunna återvända snart. Han säger sig älska det svenska folket, den natursköna omgivningen och den goda maten!

– Jag har varit (i Sverige) förut, sade Gane. Två år tillbaka. Jag tränade i Stockholm och älskar Sverige. Jag älskar Stockholm. Jag var där bara för en kort stund, men kommer att åka dit igen eftersom det finns mycket att göra där.

– Jag älskar allt. Jag är inte en naturälskare, men jag älskar när staden är grön på det sättet. Folket är väldigt trevliga. Och allt verkar vara lite enklare än i Frankrike. Ni har ett nummer och numret följer er när ni går till läkaren. Det är galet. Min vän gick för att handla mat och använde sitt nummer. Vad är det här numret? Jo, det här är mitt nummer. Det följer dig överallt. Det är galet.

– Jag gillar (svenskar). Jag gillar er stad. Jag gillar er mentalitet och kultur. Ändra inte på er, eftersom ni är något av en förebild för oss i Paris. Ni har mycket, exempelvis mode och mycket bra mat. Men mentaliteten (i Sverige) tycker jag är riktigt bra. Så fortsätt att vara som ni är så kommer jag och besöker er igen.


HETAST JUST NU


 

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Ciryl GaneExklusivtSenaste NyttSvensk Kampsport

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...