EXKLUSIVT: Petr Yan utmanar John Lineker

✅Den fruktade ryssen har redan nästa motståndare i tankarna ✅Både Yan och Lineker har svårt att få motståndare

Två fighters med liknande problem kan mycket väl vara på väg att lösa de problemen åt varandra. MMAnytt är på plat i Moskva för UFC Fight Night 136 och talade nyligen med den glödheta ryska talangen Petr ”No Mercy” Yan (9-1), som tar sig an Jin Soo Son (9-2), och han berättade om svårigheterna att få motstånd i UFC.

RELATERAT: 

Det är ett problem som bantamviktaren John ”Hands of Stone” Lineker (31-8) också upplevt, då han utmanat ett flertal fighters på sistone. Nu kan bägges problem vara på väg att lösas. Yan kunde precis, exklusivt meddela för MMAnytt att han vill möta Lineker på UFC Fight Night 142 i Adelaide, Australien den andra december.

View this post on Instagram

Är @petr_yan den förste någonsin att utmana @ufcjohnlineker? #ufcmoscow #ufc #mma #callout

A post shared by MMAnytt.se (@mmanytt) on

“Lineker, next fight, December, Australia, let’s go,” sade Yan till MMAnytt.

Två fruktade fighters

Yan har länge varit en av de bästa ryssarna utanför UFC och han levde upp till förväntningarna under sin UFC-debut när han knockade japanen Teruto Ishihara i den första ronden. Det var Yans fjärde raka seger och andra raka på T/KO.

Brassen Lineker har vunnit två raka matcher samt åtta utav sina nio senaste matcher. Sist han var aktuell knockade han amerikanen Brian Kelleher brutalt i den tredje ronden.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
ExklusivtSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...