Fastnar i submission – knockar sedan motståndaren med BRUTAL slam!

✔ Fightern från Uzbekistan briljerar med otäck knockout

Det finns flera sätt att ta sig ur en submission och uzbeken Nursulton Ruziboev visade det mest våldsamma sättet efter att ha tagit sig ur med en grov slam.

Ruziboev ställdes mot fransk-gambiern Ibrahim Mané på Brave CF 47 igår kväll i Bahrain. Mané tävlar vanligtvis i mellanvikt och tog matchen på kort notis, men hade ett märkbart övertag i storlek. Vanligtvis tävlar Mané i mellanvikt och herrarna möttes därför i catchvikt.

Matchen började inte särskilt bra för Ruziboev som hamnade på backen relativt tidigt. Mané avancerade därefter till mount och kopplade sedan en triangel som såg ut att vara början på slutet.

Men i en hård triangel tänkte Ruziboev snabbt, ställde sig upp och flängde ner Mané i mattan. Med en näst intill otäck slam knockade Ruziboev sin motståndare grovt.

– Från att ha varit mountad till att vända, till att fastna i triangel till att knocka sin motståndare med en slam – händelserikdebut från Nursulton Ruziboev, skrev organisationen på sociala medier.

Se avslutet nedan!


RELATERAT


Skulle ha mött svenske UFC-veteranen

Segern på Brave 47 var Ruziboevs första i organisationen samt hans tredje raka vinst. Utöver det har han vunnit fem utav sina sex senaste matcher.

Majoriteten av Ruziboevs matcher har dock skett i mindre, regionala organisationer i Centralasien och mot tveksamt motstånd. Ursprungligen var det tänkt att Ruziboev skulle välkomna svenske forne UFC-fightern Andreas Ståhl till Brave CF.

Dessvärre tvingades Ståhl dra sig ur matchen på grund av skada. I dagsläget är det inte klart när svensken gör sin debut i organisationen eller mot vem.

 

Vill du se Andreas Ståhl möta Nursulton Ruziboev härnäst?

 

Kategorier
Senaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara