Foto: Ashah Tafari-MMAnytt / Ostrogonac Productions

FCR 3: Kenneth Evensen stryper Tobias Harila medvetslös

✅ Evensen får revansch mot hemmafavoriten ✅ Norrmannen stryper Harila medvetslös med en RNC

Alldeles nyss avslutades huvudmatchen på Fight Club Rush 3 i Västerås. Där fick vi se hemmafavoriten Tobias Harila ta sig an norrmannen Kenneth Evensen i ett returmöte i fjädervikt.

Harila vann det första mötet på Superior Challenge 17 tidigare i år via teknisk knockout, men många ansåg att det var ett tidigt stopp och Evensen var nu riktigt revanschsugen. Och denna gång var det Evensen som säkrade vinsten.

Evensen inledde starkt direkt med sin brottning och i slutet av den första ronden fick han in en riktigt tight rear-naked choke. Med endast en sekund kvar innan rondpausen stoppade domaren matchen – eftersom Harila var medvetslös.

Efter matchen friade Evensen till sin flickvän – som tackade ja.

Både Evensen och Harila är nu 2-1 i sina respektive proffskarriärer och det står nu 1-1 i matcher mellan dem. Kanske får vi så småningom se en tredje och avgörande drabbning?

Officiellt resultat: Kenneth Evensen (Frontline Oslo) besegrade Tobias Harila (Västerås Fightclub) via teknisk submission (rear-naked choke) i rond 1 (4:59).


LÄS MER: ”Hela j*vla Sverige gör fel – primadonnor som går en match om året!”

LÄS OCKSÅ: FCR 3: Harila vs. Evensen 2 – Fullständiga resultat


 

Kategorier
Fight Club RushSenaste NyttTobias Harila

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara