FCR 3: Tobias Harila går huvudmatch på hemmaplan

✅ Efter proffsdebuten - nu är Tobias "Bad Intention" Harila klar för huvudmatch i Västerås ✅ Återvänder till buren på hemmagalan Fight Club Rush 3 i augusti

Lördagen den 18 augusti är det dags för den tredje upplagan av Fight Club Rush, som går av stapeln i Bombardier Arena i Västerås.

Galan arrangeras av Västerås Fight Club i samarbete med Ostrogonac Productions och planeras bestå av en blandning av proffs – och amatörmatcher.

Tobias Harila går sin nästa proffsmatch

MMAnytt kan nu avslöja att hemmahoppet Tobias Harila kommer att gå huvudmatch på FCR 3. Harila (1-0 MMA), en tidigare landslagsstjärna som tävlar i fjädervikt, gjorde så sent som i lördags sin professionella MMA-debut på Superior Challenge 17 i Stockholm – där han besegrade norrmannen Kenneth Evensen via teknisk knockout redan i den första ronden.

Tobias “Bad Intention” Harila gick segrande ur proffsdebuten via teknisk knockout. Foto via Viaplay Fighting


RELATERAT: Tidigt stopp? Tobias Harila går segrande via TKO på Superior Challenge 17


Innan proffsdebuten mot Evensen stod supertalangen Harila med en gedigen amatörkarriär bakom sig, som bland annat inkluderade guldmedaljer på IMMAF:s öppna afrikanska respektive asiatiska mästerskap, en silvermedalj på det europeiska mästerskapet samt tre raka SM-guld. Harila är en underhållande fighter som alltid går för avslut – vilket gav honom smeknamnet “Bad Intention”.

I skrivande stund står det ännu inte klart vem Harila kommer att möta, men hans motståndare kommer att presenteras här på MMAnytt så fort huvudmatchen är bokad och klar.

Samuel Ericsson vs. Ruben Sibma

I galans delade huvudmatch får vi se en lättviktsdrabbning i amatör-MMA, där den populära Instagram-influencern Samuel Ericsson tar sig an den självsäkra holländaren Ruben Sibma.

Ericsson är en taekwondo-fighter i grunden, medan Munkfors-baserade ”The Killer Chameleon” har en bakgrund inom kickboxning och judo.

Arrangörernas mål för FCR 3 är att boka ett flertal matcher med Sveriges bästa amatörfighters samt flera andra spännande proffsmatcher. Hål utkik här på MMAnytt för mer information om eventet.

My next life-event. Freedom. That’s all it is. Freedom.

Publicerat av Ruben Ruben den 20 maj 2018

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Fight Club RushSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara