FCR 8: Topptalangerna Ali Taleb och Renato Vidovic ryker ihop på nytt!

✔ Revanschmötet sänds på UFC Fight Pass - agerar delad huvudmatch

Den delade huvudmatchen för Fight Club Rush 8 är klar – och det blir en spännande matchning som bör ses!

Fight Club Rush (FCR) annonserade nyligen en returmatch mellan Ali Taleb och Renato Vidovic som nu adderats på det redan starka matchkortet! FCR 8 går av stapeln den 6 mars i Västerås och kan enbart ses på streamingjätten UFC Fight Pass.

Fernando Flores kommer att ta sig an den gästande brasilianaren Felipe Lima i huvudmatchen under FCR 8. MMAnytt talade nyligen med Flores som bland annat avslöjade sitt unika träningsknep.

Förutom det återvänder Ilaz Zabelaj efter en av förra årets bästa svenska MMA-matcher för att ta sig an den svenska mästaren Jonny Touma. Dessutom kommer Alexander Lindgren och Christian Stigenberg att göra proffsdebut i ett klassiskt derby mellan Västerås Fight Club och Söders Fight Gym.


RELATERAT


Laddat returmöte

Taleb och Vidovic möttes för första gången i A-klass-MMA under Trophy MMA 9 i april 2017. Efter full tid var det Vidovic som utnämndes som segrare via enhälligt domslut – men det är en match som påbörjade en rivalitet.

Vidovic representerade det svenska landslaget i A-klass-MMA framgångsrikt även innan deras möte och han fortsatte göra det även därefter. Han har även vunnit EM 2018. Under 2019 sadlade Vidovic om till proffs och ställdes mot den finske talangen Tuomas Grönvall.

Dessvärre tvingades Vidovic klappa ut till en giljotin redan i den första ronden. Vidovic mötte sedan Pancrase Gyms Eli Elias på FCR 5 och vann via förödande TKO i den första ronden.

Taleb ses av många som nästa stora Malmötalang. Han tränar till vardags på Redline Training Center under den forne UFC-fightern Hamid “Akira” Corassani. Taleb gjorde sin professionella debut mot Shoeb Karar på FCR 5 och vann via teknisk knockout i den tredje ronden, under en match som han redan dominerade fullständigt.

På FCR 6 mötte Taleb landslagstalangen Hoger Salih och vann på submission i den första ronden efter att ha träffat med en brutal krok.

Såhär ser FCR 8 ut för närvarande!

Fight Club Rush 8: Matchkort

  • Catchvikt 64 kg: Fernando Flores vs Felipe Lima
  • Bantamvikt: Ali Taleb vs Renato Vidovic
  • Bantamvikt: Jonny Touma vs Ilaz Zabelaj
  • Weltervikt: Alexander Lindgren vs Christian Stigenberg
  • Flugvikt: Zoran Milic vs Rohulla Yousefi
  • Weltervikt: Zelim Zubairaev vs Alejandro Toutparfait

 

Vem vinner: Ali Taleb eller Renato Vidovic?

 

Foto: Stefan Romare

Kategorier
Fight Club RushSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara