Medan du sov: Legendarens oväntade sågning – av UFC-mästaren

✅ "Det finns stora hål i hans..."

Den ryske legendaren Fedor Emelianenko hade sin storhetstid i början av 2000-talet. “The Last Emperor” gick hela 30 matcher utan förlust och sågs som världens odiskutabla etta. Nu är det istället en annan ryss som har ett liknande matchfacit. Nämligen UFC:s lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov.

Nurmagomedov har vunnit 28 raka matcher i karriären och debuterade för tolv år sedan. I en intervju med Tass.ru fick “The Eagle” ta emot kritik från sin landsman.

“Han har stora hål i sin striking. Han behöver förbättra sina sparkar och slag för att bli ännu bättre” sade Emelianenko (översatt av BJPenn.com)

Nurmagomedov går sin nästa match i april då han för femte gången är inbokad att möta Tony FergusonUFC 249.

Håller ni med legendarens kritik?


Bellators mellanviktmästare ger ifrån sig bältet

Tidigare i månaden kunde MMAnytt rapportera att Bellator-mästaren Rafael Lovato Jr tagit en paus i sin MMA-karriär. Detta efter att en oregelbundenhet hittats i hans hjärna.

LÄS MER: Otäcka hjärnskadan sätter stopp för Bellator-mästaren

Nu står det klart att han ger ifrån sig sin titel för att kunna fokusera helhjärtat på sin hälsa. Det är i skrivande stund oklart om eller när en titelmatch i mellanvikt går av stapeln i Bellator-buren nästa gång.

Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...