Ferguson och Werdum i hetsigt bråk inför UFC 216: “…fucking faggot”

Toy Ferguson och Fabricio Werdum är inbokad för att möta Kevin Lee och Derrick Lewis men kan inte låta bli att hamna i luven på varandra inför UFC 216.

UFC 216 börjar närma sig och trots att Tony Ferguson kommer att möta Kevin Lee i en kamp om interrimbältet i lättvikt så hindrade det inte honom från att hamna i bråk med den före detta tungviktsmästaren Fabricio Werdum.

Det var under mediadagen inför UFC 216 som “El Cucuy” Ferguson och Werdum hamnade i luven på varandra. Medan Ferguson försökte besvara på frågor från den samlade presskåren så försökte Werdum att göra detsamma.

Ferguson sade till Werdum att vara tyst och det fick brasilianaren att tända till och attackera Ferguson verbalt. “El Cucuy” fortsatte dock och sade till Werdum att vara tyst när han pratar, ett svar som inte föll Werdum helt i smaken:

“Shut your mouth, you fucking faggot,” sade Werdum på spanska. “Don’t talk to me like that, that’s not how it works. You can talk like that to your division but with me you can’t talk like that faggot.” (transkriberat av MMAfighting.com)

Innan de två separerades och Werdum lämnade bordet så hann Ferguson att få det sista ordet:

“Have fun fighting on my undercard”

 

Se matchkortet inför UFC 216!

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste NyttUFC 216

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...