Fernando Flores - Foto: Mazdak Cavian / MMAnytt

Efter storvinsten: Fernando Flores klar för fight i Linköping!

✅ Beskedet: Armbågar tillåts ✅ ”Förvänta er ren ACTION”

Den populäre Umeåbaserade svensken Fernando “El Toro” Flores kommer att gå sin första match på hemmaplan sedan Superior Challenge 15 för två år sedan.

Flores tog sig nyligen tillbaka till vinstkolumnen med en övertygande vinst mot den betydligt mer meriterade Pietro Menga som tidigare var signad med UFC. Flores, som till vardags håller till på RenYi, där han hjälper till att forma framtidens stjärnor.

Under åren har flera lovande talanger kommit från gymmet, bland andra landslagsfightern Mustafa Atrakchi och unga talangen Theodor Berggren.

Fernando Flores och Theodor Berggren efter vinsten på Fight Club Rush 5 – Foto: Stefan Romare / MMAnytt


LÄS MER: Fernando Flores fick matchen han sökte: “Jag tänkte ‘Tjuren mot Hajen!'”


Möter meriterad fighter obesegrad i K-1

Alldeles nyss stod det klart att Flores äntligen får fightas i Sverige när han åker till Linköping för att ta sig an Adam “Samurai” Bramhald. Bramhald har ett matchfacit i MMA på 6-2-0 och är dessutom obesegrad i K-1 med 4-0 i matcher.

Bramhald kommer till matchen med fyra raka vinster. Senast gick han match på Cage Steel FC 23 där han avslutade sin motståndare efter endast 26 sekunder. Bramhald har dessutom ett framgångsrikt record på 4-1 i MMA klass-A.

Veteranen Flores fyller nu på ett redan fullspäckat kort, där proffsmatcher blandas med MMA klass-A. Nyligen blev det officiellt att obesegrade supertalangen Adam Westlund gör comeback efter skräckskadan och tar sig an Moe Ahmadi i en catchviktsmatch om -73 kg.

Vidare ser vi även intressanta namn som Awat KohzadiJonnie AnderssonSebastian GonzalezTobias Söderberg och Abdurakhman Nasrutdinov som briljerade i sin klass-A-debut mot Benjamin Dehesi under Fight Club Rush 5 i augusti.

Fernando Flores vs. Adam Bramhald (UK)Fernando vann sin senaste match mot tufft motstånd då han gick main event på…

Publicerat av Excellence Fighting Championship Lördag 14 september 2019

Galan går av stapeln i Sporthallen i Linköping lördag den tolfte oktober.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara