Fight Club Rush utannonserar två galor: “Kommer bli en actionfylld höst!”

✔ Svensk MMA är på gång igen! ✔ FCR sänds på streamingjätten UFC Fight Pass - kolla datumen!

Den svenska MMA-organisationen Fight Club Rush (FCR) är tillbaka och utannonserar två storgalor inför hösten!

FCR 9 kommer att sändas 4 september och FCR 10 kommer att gå av stapeln 20 november. Galorna har ännu inte fått någon plats, men kommer att sändas live på streamingjätten UFC Fight Pass.

Samarbetet med UFC:s digitala plattform ger FCR en rejäl skjuts i rätt riktning. Medgrundaren Zlatko Ostrogonac är eld och lågor inför möjligheten att på nytt få bjuda fansen på MMA av världsklass.

 — Vi ser fram emot hösten för den kommer vara actionfylld, sade Ostrogonac till MMAnytt. Svensk MMA kommer igång igen och många galor bokas just nu upp. Det är roligt att se! Vi ser fram emot att sätta ihop den bästa showen och matcherna!

FCR har sedan starten i september 2017 kommit att bli en grogrund för svenska framtidshopp. Toppnamn som Khamzat Chimaev och Tobias Harila har tävlat flertal gånger i den svenska organisationen innan de tog steget till UFC och Cage Warriors.

När FCR återvänder hoppas de kunna fortsätta att bygga upp Sveriges dolda talanger och framtida superstjärnor inför en potentiell miljonpublik på UFC Fight Pass.

— Som alltid kommer FCR ha fokus på våra unga talanger och de killar och tjejer som vi tror kan komma långt. Fokus kommer att ligga på att lyfta fram Skandinaviens bästa amatör- och proffsfighter. Detta vill ni inte missa!HETAST JUST NU


 

Följer du FCR på UFC Fight Pass?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Fight Club RushSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...