Fight of the night?! “Violent Bob Ross” fortsätter briljera!

✅ Publikfavoriten vinner klar kandidat för "Fight of the Night" ✅ Två segrar i UFC efter starka TUF-insatsen

Den lovande fjäderviktstalangen Luis Pena (6-1) gick sin tredje match i UFC i natt. Som en av de mest lovande talangerna i säsong 27 av TUF hade han ett matchfacit på 1-1 i UFC inför UFC: Nashville. Steven Peterson (17-8) stod för motståndet – en härdad, hårt slående fighter som lämnar allt i oktagonen.

Peterson inledde med clinch men Pena vände genom att koppla en submission som han använde för att hamna i topposition. Stående använde Pena sin enorma räckvidd och fick in ett hårt slag som skakade Peterson. De hamnade i clinch där bägge fick in hårda slag, och när de separerade precis innan rondens slut fortsatte Pena att dra ifrån stående.

Än en gång inledde Peterson med clinch och han lyckades ta Penas rygg. Italienaren vände och fortsatte använda sin räckvidd för att få in flera bra slagkombinationer. Matchen fortsatte variera mellan stående och clinch mot buren, men det var oftast Pena som låg ett steg före.

Den tredje ronden fortsatte i ett liknande, underhållande tempo som växlade mellan stående och markpositioner. Peterson var väldigt tuff och höll sig kvar i matchen, men Pena var märkbart bättre stående med sin räckvidd, och försvarade alla grapplingpositioner med submissionförsök och svep.

Efter full tid tilldelades Pena segern via enhälligt domslut.

Officiellt resultat:

  • Catchvikt (148.5 lbs): Luis Pena besegrade Steven Peterson via enhälligt domslut (30-27, 30-27, 30-27)

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...