Fighter blir brutalt knockad av ett flygande knä – under face-off!

✔ Exploderar på millisekunder! ✔ Uppgifter: Matchen ställs in!

Det är inte ovanligt med lite bråk inför en match, men att attackera med ett flygande knä under en face-off hör inte till det normala!

Under åren har vi sett hur bland annat UFC-fighters puttar till varandra, skriker i varandras ansikten eller försöker sig på fulknep. Men det är oftast gjort med glimten i ögat och som ett medel för att sälja in en match.

Ibland går det dock för långt och det kan man minst sagt säga om den fighter som valde att knäa sin motståndare under deras face-off. Det hela skedde inför Zames 3, ett bare knuckle-event anordnat av organisationen Zames Fight Club i Minsk, Belarus.

Klippet som först delades på Instagram av FistFight7 visar hur en fightern faller till golvet efter att ha fått ett brutalt knä i ansiktet. Inte helt oväntat så försöker den knockade fightern att gå efter förövaren när han kommer på fötterna, men hans tränare håller honom tillbaka.HETAST JUST NU


Matchen kom att avbrytas

Enligt uppgifter så blev matchen inställd efter händelsen. Fightern som blev knockad ska ha sagt att han var redo att slåss men fick inte klartecken från läkare.

Resten av bare knuckle-galan gick dock av stapeln som planerat, och vi får hoppas att fightern som attackerade sin motståndare får rejäla konsekvenser för sitt agerande.


 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av ZAMES FIGHTING (@zames.fc)


Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...