Foto: Per Häljestam/MMAnytt

Flera MMA-veteraner skriver på för Bare Knuckle-organisationen WBKFF

✅Melvin har vunnit en gång på elva matcher - nu skriver han på för Bare Knuckle-organisationen ✅ TUF 26-deltagaren är också klar ✅Organisationen anordnar Phil Baroni vs. Chris Leben i oktober

MMA-veteranen Melvin Guillard är den senaste i raden av välkända fighters som skriver på för World Bare Knuckle Fighting Federation (WBKFF). 35-åriga Guillard har tävlat för organisationer som UFC, Bellator och Rizin men den senaste tiden han endast lyckats ta hem en vinst på elva matcher.


Relaterat: RIZIN 11: Takanori Gomi knockar UFC-veteranen efter krig


Avslutad fyra gånger i rad

Guillard har inte plockat hem en officiell vinst sedan 2014 trots att han gått tvåsiffrigt antal matcher. Det har dock inte hindrat honom från att fortsätta sin MMA-karriär och nu står det klart att han har skrivit kontrakt med WBKFF.

We are proud to officially sign @melvinguillard and welcome him to the WBKFF family! #WBKFF #MelvinGuillard

A post shared by WBKFF (@worldbkff) on

Guillard är dock inte det enda välkända namnet som WBKFF kan avslöja. Även TUF 26-deltagaren Christina Marks har skrivit kontrakt med organisationen och detsamma gäller för den före detta UFC-fightern Josh Neer.

WBKFF har sedan tidigare utannonserat att de skrivit kontrakt med Phil Baroni och Chris Leben. De två veteranerna kommer att mötas i oktober och det är Lebens första match sedan slutet av 2013 då han gick sin sista UFC-match.

Bare Knuckle-fighting har blivit allt mer populärt den senaste tiden och organisationer som Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) har anordnat flera uppmärksammade evenemang.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
RekommenderatSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara