Foto: Per Häljestam/MMAnytt

Flera MMA-veteraner skriver på för Bare Knuckle-organisationen WBKFF

✅Melvin har vunnit en gång på elva matcher - nu skriver han på för Bare Knuckle-organisationen ✅ TUF 26-deltagaren är också klar ✅Organisationen anordnar Phil Baroni vs. Chris Leben i oktober

MMA-veteranen Melvin Guillard är den senaste i raden av välkända fighters som skriver på för World Bare Knuckle Fighting Federation (WBKFF). 35-åriga Guillard har tävlat för organisationer som UFC, Bellator och Rizin men den senaste tiden han endast lyckats ta hem en vinst på elva matcher.


Relaterat: RIZIN 11: Takanori Gomi knockar UFC-veteranen efter krig


Avslutad fyra gånger i rad

Guillard har inte plockat hem en officiell vinst sedan 2014 trots att han gått tvåsiffrigt antal matcher. Det har dock inte hindrat honom från att fortsätta sin MMA-karriär och nu står det klart att han har skrivit kontrakt med WBKFF.

We are proud to officially sign @melvinguillard and welcome him to the WBKFF family! #WBKFF #MelvinGuillard

A post shared by WBKFF (@worldbkff) on

Guillard är dock inte det enda välkända namnet som WBKFF kan avslöja. Även TUF 26-deltagaren Christina Marks har skrivit kontrakt med organisationen och detsamma gäller för den före detta UFC-fightern Josh Neer.

WBKFF har sedan tidigare utannonserat att de skrivit kontrakt med Phil Baroni och Chris Leben. De två veteranerna kommer att mötas i oktober och det är Lebens första match sedan slutet av 2013 då han gick sin sista UFC-match.

Bare Knuckle-fighting har blivit allt mer populärt den senaste tiden och organisationer som Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) har anordnat flera uppmärksammade evenemang.

Kategorier
RekommenderatSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara