Floyd Mayweather vs Conor McGregor 2 ryktas vara på gång

🎥 VIDEO+TEXT ✅ Drygt ett år sedan stora superfighten ✅ Nu ryktas Mayweather vs. McGregor 2 vara i görningen

Det är lite mer än ett år sedan vi fick se den flerfaldige världsmästaren Floyd Mayweather göra upp mot UFC-stjärnan Conor McGregor i boxningsringen. Som väntat blev det en av tidernas största kampsportsmatcher någonsin, med flera miljoner pay-per-view-köpare världen över, och i slutändan var det Mayweather som säkrade sin 50:e raka vinst genom att avsluta McGregor via teknisk knockout i den tionde ronden.

Sedan den stora superfighten har det varit en hel del snack om ett potentiellt returmöte – med rykten om att de skulle mötas igen i boxning, MMA eller till och med under specialregler.

Och kanske ligger det någon sanning i de uppgifterna, trots allt. Nu går nämligen Mayweathers far, Floyd Mayweather Sr, ut och säger att Mayweather vs. McGregor 2 är på gång i en intervju med reportern Helen Yee. Kolla in videon ovan!

Staredown mellan Conor McGregor (vänster) och Floyd Mayweather (höger) i Toronto. Kan en returmatch vara på gång? Foto: Esther Lin/Showtime

Gör sig redo för tidernas största UFC-match

Innan någon ny match mot Mayweather kan bli aktuell så har McGregor dock händerna fulla med den stundande återkomsten till UFC. “The Notorious” kommer nämligen ta sig an den obesegrade lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov i vad som väntas bli den största matchen någonsin i UFC:s historia.

McGregor och Nurmagomedov möts i huvudmatchen på UFC 229, som äger rum i T-Mobile Arena i Las Vegas den sjätte oktober.

Conor McGregor (höger) möter UFC:s obesegrade lättviktsmästare Khabib Nurmagomedov (vänster) på UFC 229 den sjätte oktober. Foto: Dennis Schneidler/Adam Hunger-USA TODAY Sports


Relaterat:


Tror du att Mayweather och McGregor möts igen?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Conor McGregorFloyd MayweatherMayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...