Mayweathers galna lönekrav – för att möta McGregor eller Khabib

✔️ Avslöjar: Förhandlar med UFC ✔️ Hutlösa summan: ”Måste vara värt ...”

Floyd Mayweather är officiellt pensionerad från boxningen, men verkar inte ha släppt tankarna på att gå ännu en match – mot rätt motståndare.

Boxningslegendaren uppger nämligen i en nylig intervju att han pratat med UFC-presidenten Dana White om att möta UFC-stjärnorna Conor McGregor eller Khabib Nurmagomedov.

Läs mer: Khabibs intressanta krav – för att möta Floyd Mayweather

Men i så fall ska det vara värt det. 43-åringen kräver nämligen så mycket som 600 miljoner dollar (ca 5,6 miljarder kronor) för att möta någon av de båda stjärnorna.

– Jag och Dana White har pratat både om att möta Conor McGregor och att möta Khabib. För mig är siffran 600 miljoner dollar. Om jag ska gå ut och riskera något så måste det vara värt det, säger Mayweather under ett event hållet av DKM Promotions i England.

Floyd Mayweather Conor McGregor Khabib UFC MMA Boxning

Från vänster: Khabib Nurmagomedov, Floyd Mayweather och Conor McGregor. Foton: Dennis Schneidler-USA TODAY Sports, Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports samt Joe Camporeale-USA TODAY Sports.

Förklaringen: “Måste vara värt det”

Mayweather förklarar vidare att han inte ser någon vidare poäng med att möta någon utan tillräckligt stort namn.

– Som boxningsvärlden ser ut nu så är det inte rimligt för mig att möta en vanlig fighter. Jag är en affärsman. Matchen mot Conor McGregor var rimlig – om en fight drar in pengar, är den rimlig, säger Mayweather.

– Om jag ska möta någon räcker det inte att de har en stad bakom sig. Om jag ska möta någon så ska de ha ett helt land bakom sig, fortsätter boxningslegendaren.

Läs också: Dana White avslöjar: “Det är planen med Floyd Mayweather”

Mayweather gick sin sista officiella boxningsmatch för snart tre år sedan just mot Conor McGregor. Då besegrade han irländaren via knockout i den tionde ronden.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...