Floyd Mayweather ger Logan Paul noll chans: “Jag behöver bara dyka upp”

✔ "Har ingen strategi"

Trots en enorm skillnad i storlek och vikt så tror inte forne boxningsvärldsmästaren Floyd Mayweather att YouTubestjärnan och boxaren Logan Paul har minsta chans att vinna när de möts.

Mayweather har utav tvekan meriterna, tekniken och erfarenheten på sin sida. Han är dock också 44 år gammal och har inte tävlat sedan september 2018.

Paul är oerfaren och anses knappast vara en skicklig boxare i grunden. Han är dock 18 år yngre samt 15 centimeter längre än Mayweather och förväntas väga över 20 kilo mer när de möts i ringen.

Skillnaden i storlek och styrka borde vara uppseendeväckande för Mayweather – men han ser inte Paul som ett hot överhuvudtaget.

– [Jag har] ingen strategi. Jag behöver bara dyka upp, sa Mayweather till Barstool Sports. Om jag vill att det ska gå en rond, kommer det gå en rond. Om jag vill att det ska gå två ronder, två. Det är upp till mig… Hans förnamn är Logan, Logan Fall, efter den sjätte juni kommer han falla.


HETAST JUST NU


Första proffsmatchen sedan mötet med Conor McGregor

Sist Mayweather tävlade som proffs var i rekordmötet med Conor McGregor i augusti 2017. McGregor började starkt men Mayweather tog sakta över matchen och vann via teknisk knockout i den tionden ronden. Efter stormötet hävdade Mayweather att han gav McGregor de första ronderna för att göra matchen mer spännande.

Mayweather har dock tävlat sedan dess. Den forne världsmästaren mötte den japanske kickboxaren Tenshin Nasukawa i september 2018 och vann på förödande knockout i den första ronden.  Det var dock en uppvisningsmatch och räknas därmed inte på någons professionella matchfacit.

Hittills har Paul endast gått en proffsmatch i boxning. Det var en returmatch från en uppvisningsmatch mot YouTube-rivalen KSI som hade slutat oavgjort. Återseendet slutade i seger för KSI via delat domslut.

Har Logan Paul någon chans mot Floyd Mayweather?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
BoxningSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...