Floyd Mayweather: “Han klarar sig inte till domslutet”

Floyd Mayweather är inte riktigt redo att avslöja när han tänkt avsluta Conor McGregor.

Floyd Mayweather är inte direkt känd för sina hårda slag, men han tror ändå inte att UFC:s lättviktsmästare “The Notorious” Conor McGregor klarar sig 12 ronder i ringen med honom den 26:e augusti.

I torsdags hade Mayweather en öppen träning i sitt gym i Las Vegas, där media kunde fråga honom frågor inför superfighten, med bara två veckor kvar. Mayweather har hört många säga att om McGregor klarar sig en hel match mot den bästa boxaren någonsin, även om han blir helt dominerad, är det en vinst för McGregor.

Conor McGregor på presskonferensen inför Mayweather – McGregor

Den 40-åriga boxaren håller med om detta baserat på hur han matchar mot McGregor som gör sin boxningsdebut i T-Mobile Arena.

 

“It is a victory for him,” sa Mayweather om at McGregor skulle klara sig till domslut. “If he goes the distance, it’s a victory for him in my eyes also.”

Mayweather anser att det även är en vinst för UFC om McGregor klarar sig matchen ut och har inga tankar på att låta det ske. McGregor har redan förutspått att han ska avsluta Mayweather inom de fyra första ronderna, men den legendariska boxningsmästaren är inte redo att avslöja vilken minut han ska avsluta UFC:s superstjärna.

Det enda Mayweather vill avslöja är att han inte kommer att tillåta McGregor klara sig till domslutet, utan McGregor kommer att bli Mayweathers 50:e vinst och ytterligare en knockout på hans matchfacit.

“He believes it’s not gonna go past four and I believe that it’s not gonna go the distance at all,” sa Mayweather. “He feels one way, I feel another way.

“We’re both confident in our skills. We’ll just have to see.”

(Detta är en exklusiv artikel för MMAnytt.se, skriven av Damon Martin, översatt av Stefan Romare.)

Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...