Floyd Mayweather i stor sorg – efter nya tragedin

✔ Superstjärnan talar ut efter dödsfallet ✔ "En av de viktigaste i mitt liv"

För bara en vecka sedan drabbades Floyd Mayweather och hans familj av ett tragiskt dödsfall. Detta då boxningslegendarens före detta fru, och mamma till hans tre barn, avled.

I dagarna nåddes också Mayweatherfamiljen återigen av ett riktigt tufft besked. Roger Mayweather, både tidigare tränare och farbror till Floyd, har nämligen gått bort efter flera års kamp mot sjukdom.

– Roger var en stor mästare och en av de bästa tränarna i boxningsvärlden. Min farbror var en av de viktigaste personerna i mitt liv, både i och utanför ringen, säger Mayweather och fortsätter:

– Tyvärr levde han med dålig hälsa i flera år, och får nu till slut vila i frid. Roger betydde allt för mig och min pappa och hela vår familj. Det är en fruktansvärd förlust för oss alla.

Floyd Mayweather Roger Mayweather UFC MMA Boxning Jasen Vinlove-USA TODAY Sports

Från vänster: Roger Mayweather, som nyligen avled till följd av sjukdom, och hans brorsson Floyd Mayweather, Jr. Foto: Jasen Vinlove-USA TODAY Sports

Tränade Floyd Mayweather för stormatcher

Roger Mayweather höll under sin tid som aktiv världstitlar i både fjädervikt och weltervikt, då han tävlade under 1980-talet.

Som tränare ledde han Floyd till segrar mot namn som Ricky Hatton och Oscar De La Hoya. Roger Mayweather blev 58 år gammal, och ingen officiell dödsorsak är ännu känd.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara